Mass Effect Infiltrator

Mass Effect Infiltrator 1.0.30

Lekker ouderwets schietwerk in uitdagende shooter voor Android

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Indrukwekkende soundtrack en effecten
  • Verrassend goeie AI bij tegenstanders
  • Uitgebreid systeem voor upgrades
  • Automatisch of handmatig richten

TEGEN

  • Automatisch richten maakt game simpel
  • Verwaasloosbaar verhaal

Uitmuntend
8

Mass Effect Infiltrator is een 3rd person shooter voor Android, iPhone en iPad. In het spel loods je Randall Ezno -voormalig premiejager van buitenaardse proefpersonen- door een flinterdun plot vol intriges, verraad en ouderwets schietwerk. Uiteraard zijn zwakverlichte laboratoria en bijpassende geschifte professoren van de partij.

De makers spreken over een 'all-new original Mass Effect storyline' en ja...het vindt plaats in een overlappend universum. Randall begint echter een redelijk afgezaagde queeste op een ijzige planeet, die als speelweide voor de bediening fungeert. Zoals bij veel mobiele shooters beweeg je de camera met veegjes over de rechterkant van het scherm en schiet je met daarvoor bestemde knoppen in het veld. Randall vecht met contextgevoelige richtknoppen, die opduiken zodra interstellaire booswichten ten tonele verschijnen.

Onze held beschikt dankzij futuristische nanotechnologie over implantaten en speciale vaardigheden, waarmee je onder andere tegenstanders de lucht in tilt. Deze forces zijn lekker Star Wars-esque en bekoren elke scififanaat. Ruimtestations (en de tunnels hiertussen) zien er bijzonder goed uit; de lichteffecten zijn van hoge kwaliteit en doen vermoeden dat je op een spelcomputer speelt. Zo ook de actie, die het verhaal bruut naar de achtergrond perst, hoewel het de pret in Mass Effect Infiltrator nauwelijks vermindert.

Ondanks de flinterdunne verhaallijn en het verbazingwekkend slechte acteerwerk is Mass Effect Infiltrator een vermakelijke game. Leg je het bijna lethargische script naast je neer, dan besef je de intentie van deze schijnbaar clichématige vertoning: opdat de adrenaline rijkelijk mag vloeien! Accepteer het spel voor wat het is -knalharde actie zonder pretenties- dan geniet je met volle teugen van Mass Effect Infiltrator.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Mass Effect Infiltrator

Download

Mass Effect Infiltrator 1.0.30

Beoordelingen about Mass Effect Infiltrator